翻訳と辞書
Words near each other
・ Bletterans
・ Bletterbach
・ Bletting
・ BLEU
・ Bleu
・ Bleu (musician)
・ Bleu Bénédictin
・ Bleu celeste
・ Bleu Copas
・ Bleu d'Auvergne
・ Bleu de Bresse
・ Bleu de Chanel
・ Bleu de France
・ Bleu de France (colour)
・ Bleu de Gex
Bleu des Causses
・ Bleu du Maine
・ Bleu du Vercors-Sassenage
・ Bleu Horses
・ Bleu Noir
・ Bleu Noir (song)
・ Bleu Nuit
・ Bleu pétrole
・ Bleu Raeders Drum and Bugle Corps
・ Bleu, blanc et rouge
・ Bleubird
・ Bleublancrouge
・ Bleuchâtel
・ Bleue Cove
・ Bleuet de France


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Bleu des Causses : ウィキペディア英語版
Bleu des Causses

''Bleu des Causses'' is a French blue cheese made from cow's milk. It is considered a mild variant of Roquefort. The cheese has a fat content of 45% and is aged for 3–6 months in Gorges du Tarn's natural limestone caves. The ripening process involving naturally temperature-controlled cellars is the major element that gives it its special aroma.
==History==
The Bleu des Causses shares an ancient history with the Roquefort, in a time where the cheese was made from mixed milk from a cow and a sheep, or pure milk from one or the other, based on the season and the cheesemaker.

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Bleu des Causses」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.